Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de copii orfani sau nevoiași au avut parte de o petrecere cu cadouri organizată īn cinstea lor de Asociația ”Apel la Acțiune”
Asociația Apel la Acțiune  - Vineri, 15 Decembrie 2023

Nu mai puțin de 600 de copii din casele de copii din întreg județul, copii dați în plasament la asistenți maternali și copii din familii nevoiașe au participat ieri la o super petrecere organizată în cinstea lor de către echipa asociației “Apel la Acțiune”, condusă de Mihai Huzău.

Proiectul caritabil “Ajutoarele lui Moș Crăciun” a devenit deja emblematic pentru județul nostru, iar în acest an s-a reușit mobilizarea a peste 700 de sătmăreni și nu numai, astfel încât în total s-au strâns peste 750 de pachete pentru copiii cărora soarta le-a zâmbit mai puțin.













Evenimentul de ieri a fost punctul culminant al proiectului, petrecerea debutând cu o rugăciune și colinde oferite de ansamblul folcloric “Geso”.







Apoi cei mici au intrat în fascinanta lume a poveștilor alături de teatrul de păpuși “Spiriduș”, iar Dj George Matioc i-a scos la dans pe toți cei prezenți. Atât copiii, cât și adulții au dansat și s-au distrat până la venirea Moșului.

După 2 ore de distracție a venit și Moșul, cu pachetele pregătite după dorințele copiilor care s-au regăsit în scrisorile trimise de ei către Asociația “Apel la Acțiune”, dorințe îndeplinite de voluntari și sătmăreni cu suflet mare. Momentul deschiderii cadourilor a creat isterie, copiii fiind extrem de entuziasmați de pachete.










Deși ieri au fost prezenți 600 de copilași, proiectul nu se încheie aici. În perioada 18-23 decembrie, voluntarii asociației vor vizita și copiii sub 4 ani și copiii familiilor nevoiașe care nu au putut ajunge la eveniment sau care sunt mai greu de integrat în societate.







Ansamblul folcloric GESO, teatrul de păpuși “Spiriduș” și DJ George Matioc au participat gratuit la eveniment pentru a le oferi celor mici momente de neuitat. Succesul evenimentului de ieri se datorează atât echipei “Apel la Acțiune”, cât și tuturor voluntarilor și sătmărenilor care s-au implicat, devenind astfel cel mai mare proiect caritabil la nivel de județ realizat în colaborare cu DGASPC.
















Vă reamintim că echipa este formată din Mihai Huzău, Roxana Gătina, Anișoara Deak, Zsolt Deak, Dana Cristeanu, Dominic Cristeanu, Șuta Alexandru, Sebastian Kirilă, alături de ambasadorii George, Denis, Dana Rentea, Alex și Giorgia și voluntarii Călin, Sebi, Orlando, Dariana, Ilie și Grigore.

1493 vizite
Distribuie pe
DANIEL
UN GEST FRUMOS. DACA NU AU PARINȚI ȘI CINE AU, NU LE POT OFERI UN MIC PACHET. ȘI NOI, ADULȚII NE BUCURAM DE UN CADOU PRIMIT DE MOȘ NICOLAE, CRACIUN, DE ZILELE DE NAȘTERE. CUM SA NU SE BUCURE ȘI ACEȘTI COPII, CARE NU EI ȘI-AU DORIT, CERUȚI SA FIE AȘA. DOAR SA APRECIEZE ȘI SA NU LE VANDA PENTRU ȚIGARI, BAUTURI ALCOOLICE.
2023-12-15 13:37:38